18 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 18

Helsingin satama - Port of Helsinki - HELSINKI

Satamatoimintaa

Helsingin satama on Suomen pääsatama erikoisalanaan suuryksikköliikenteen palvelut Suomen ulkomaan kaupan yrityksille. Helsingin sataman vahvuuksia ovat säännöllinen ja tiheä laivaliikenne yhdistettynä tehokkaaseen ahtaustoimintaan. Helsinki on myös Suomen vilkkain matkustajasatama, josta on monipuoliset yhteydet Tallinnaan, Tukholmaan, Travemündeen, Rostockiin ja Gdyniaan.


Palvelu säiliökuljetukset


Kuljetus Transport Asplund Oy - KÄLVIÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetusliike

Yrityksemme kalustona on kahdeksan ajoneuvoyhdistelmää: seitsemän säiliöyhdistelmää rahtiyhdistelmä Lisäksi toimintaa on soranjalostuksen ja kuormauksen parissa omilla koneilla. Yrityksellä on käytössä myös oma 462 m2 huolto-pesuhalli kuorma-autoille! Kuljetus Asplund Oy tarjoaa: Pesuhalli/pesupalvelut 22t:n hallinosturit Öljyhuoltopalvelu KPO konsernin(ABC -ketjun)öljy- j


Palvelu säiliökuljetukset


Koskinen-Yhtiöt - HINNERJOKI

Kuljetusliike

Tarjoamme monipuolisia kuljetus- ja logistiikkapalveluita sekä kotimaassa että ulkomailla. Vuosikymmenien ajan toimintavarmuus ja luotettavuus on tunnustettu palveluissamme. Nykyään kalustomme koostuu noin 90 erilaisesta autosta ja ajoneuvoyhdistelmästä lisälaitteineen. Kuljetusliike Kauko Koskinen Ky on valittu SKAL:n vuoden 2010 kuljetusyritykseksi.


Palvelu säiliökuljetus


Erkki Lepistö Oy - TUUSULA

Kuljetusliike Erkki Lepistö Oy on erikoistunut raskaan teollisuuden kuljetuksiin, erikoiskuljetuksiin, kemikaalien kuljetuksiin ja jauhemaisten aineiden kuljetuksiin.


Palvelu Säiliökuljetukset


Kiitosimeon Oy - RAJAMÄKI
O & E Pironetti Oy - IISALMI
Lounais-Kuljetus Oy - NOUSIAINEN
Kiitosimeon Oy - LAPPEENRANTA
Lappalaisen Liikenne Oy - VARPAISJÄRVI
Haanpaa Oy - OULU
Haanpaa Oy - HAMINA
Haanpaa Oy - VANTAA