298 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 20

Ukkohalla Ukkohalla Chalets - HYRYNSALMI

Ravintola, hotelli, laskettelukeskus

Ukkohalla on laskettelu ja Cable Wakeboard keskus Kainuussa Hyrynsalmella.Ukkohallan Saunamaailma on pienoiskylpylä. Laajat latuverkostot murtomaahiihtäjälle ja kelkkailureitit tarjoavat laskettelun ohella erilaista talviharrastustoimintaa. Lomakohteena Ukkohalla on sekä perheille, että yrityksille loistava vaihtoehto.Erilaiset tapahtumat, kuten Suopotkupallo ja Hallan Akan vaellus kuuluvat Ukkohallan toimintaan.


Palvelu Ski Bussi Oulusta


Falck - Rauma - Eura - Kiukaisten Autopelti ja Hinaus J.Mattila - RAUMA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kolarikorjaamo, hinausta, autopurkaamo, hinausauto

Toimialaamme ovat moottoriajoneuvojen kolarivauriokorjaus, hinauspalvelu ja autopurkaamotoiminta. Hinauspalvelu päivystää ympäri vuorokauden. Yksi kolmesta lähtövalmiudessa olevasta hinausautosta suorittaa pääsääntöisesti raskaan kaluston siirtoja Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella mm. Eura, Kullaa, Luvia, Eurajoki, Yläne, Pyhäranta, Laitila, Pori, Rauma, Säkylä , Köyliö, Kokemäki, Harjavalta sekä Nakkila.


Kohderyhmä linja-autot


Falck - Lohjan Hinauspalvelu Oy - LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Lohjan Hinauspalvelu Oy - Täyden palvelun hinausyritys vuodesta 1975. Kuulumme Falck ketjuun. Laatukoulutettu hinausliikkeemme päivystää 24h. Toimimme pääsääntoisesti Lohjalta n. 200km:n säteellä: Vihti, Siuntio, Karjaa, Espoo sekä muut lähikunnat. Meillä on erikoisosaamista raskaan kaluston hinauksissa ja mahdollisuus kuljettaa kevyet kuorma-autot lavalla. Olemme myös Europcarin Lohjan piste eli kauttamme saa laadukkaat Europcarin vuokra-autot.


Palvelu linja-auton hinaus


TUULILASI1.COM - OULU

Tuulilaseja

TUULILASI1.COM - Tuulilasien erikoisliike OULU ja NIVALA. Tuuliasikorjaus, tuulilasiasennus ja ikkunatummennukset. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä sertifioitu vaihto- ja korjausliike. Käytämme asennuksissa alkuperäisiä Pilkington ajoneuvolaseja. Myönnämme asennukselle ja lasille: 1 vuoden kirjallisen takuun. Asennamme myös sivu- ja takalasit. Autolasit myös paketti- ja matkailuautoihin, kuorma- ja linja-autoihin, traktoreihin. Useita lasi vaihtoehtoja, sävyjä ja erikoislasit.


Palvelu linja-autojen tuulilasit


Kamusen Liikenne Oy - KALAJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Linja-autoja, tilausajoja, tilausliikennettä

Palveluksessanne täyden palvelun matkatoimisto omalla tasokkaalla bussikalustolla. Omassa BUSSILOMAT -tuotannossa olemme erikoistuneet kotimaan ja ulkomaan ohjelmalliseen bussimatkailuun. Kalajoki Matkailu ja Keskusvaraamo -palveluidemme kautta voit varata nopeasti ja helposti loma- tai kokouspaketin hiekkarantojen merikaupunkiin Kalajoelle! Tiloissammme toimii myös Matka-rasti yhtymän matkatoimisto jos mielitkin kauemmas tai tarvitset jatkoyhteyksiä.


Palvelu linja-autoliikenne
Työvälineet bussi


Raahen Rengas ja Laite Oy - SALOINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike

Raahen Rengas ja Laite Oy on lähes 40-vuoden kokemuksella toimiva 100%:sti suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys. Toimipisteemme sijaitsevat Raahessa, Limingassa, Jalasjärvellä sekä Honkajoella. Meiltä löytyy renkaat, vanteet, koneet ja laitteet tarvikkeineen joka lähtöön. Varustamme ja puramme raskastakalustoa. Pinnoitamme renkaita omassa sertifioidussa pinnoittamossa Jalasjärvellä. Tuotteemme testataan vuosittain, josta osoituksena on sertifikaatti. Ota reippaasti yhteyttä!


Tuote linja-auton renkaat


Narvi-Auto - RAUMA

Suomen Yrittäjien jäsen

Automaalaamo, tuulilasikorjausta, kolarikorjaamo

Olemme palvelleet raumalaisia 30vuoden ajan. Narvi Auto on vakuutusyhtiöiden suosittelema hinausliike ja kolarikorjaamo. Palveluumme kuuluu myös kolariarviointi ja vauriokuvaukset. Siirrämme arvion ja kuvat kuvansiirtoyhteydellä kyseessä olevaan vakuutusyhtiöön. Ammattitaitoiset korikorjaajamme suoristavat pellin kuin pellin. Laadukkaan lopputuloksen takaavat ajanmukaiset korinoikaisupenkit ja hitsauslaitteet. Meillä on myös automaalaamo, jonka maalausuuniin mahtuu myös pakettiautot.


Kohderyhmä linja-autot


Falck Muonio - Hinauspalvelu Sadinmaa Oy - MUONIO

Lapin Liikenneyrittäjät valitsivat Hinauspalvelu Sadinmaa Oy:n lappilaisen tavaraliikenteen hyväksi tekemästä työstä vuoden 2009 lappilaiseksi kuljetusyritykseksi. Olemme valtakunnalliseen Falck-ketjuun kuuluva, hinaus- ja tiepalveluja tarjoava yritys Muoniossa. Hinauspalveluihimme kuuluvat: raskaskalusto, kuorma-ja linja-autot, henkilö-ja pakettiautot, moottoripyörät, perävaunut, työkoneet, lukittujen auton ovien avaukset, käynnistykset ja välivarastointi.


Palvelu linja-auton hinaus


Falck Huittinen - Hinauspalvelu Ojala Oy - HUITTINEN

Autokorjaamo, hinausta, autopeltikorjaamo

Olemme valtakunnalliseen Falck ketjuun kuuluva hinaus- ja tiepalveluja tarjoava alan ammattilainen Satakunnassa. Hinauspalveluihimme kuuluvat: raskaskalusto, kuorma- ja linja-autot, henkilö- ja pakettiautot, moottoripyörät, perävaunut, työkoneet, käynnistykset. Palvelemme 24 tuntia vuorokaudessa Huittisissa ja lähiseudulla


Kohderyhmä linja-auto


AM Tilausmatka - KONTIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilausajoja, tilausliikennettä

AM Tilausmatkat - Tilausajot ja tilausliikenne Oulu. Tekisikö porukalla mieli reissuun? Järjestämme miellyttävät linja-automatkat Oulun alueella ja Oulusta kauemmas. Järjestämme kuljetuksen ryhmille haluamaanne kohteeseen, olipa kyseessä pelimatka, teatterimatka, laskettelumatka, matkailukohde, luokkaretki tai vaikkapa kylpyläloma. Teemme myös tapahtumakuljetuksia meno tai paluusuuntaan sekä lyhyempiäkin kuljetuspalveluita. Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille sopiva matka!


Hakusana bussi päiväksi tai pidemmäksi aikaa, linja-auto, linja-auton vuokraus, hyvin varusteltu linja-auto


Scannotec Oy Ab - ESPOO

Näyttöjä

Scannotec Oy Ab on Suomen johtavia elektronisten näyttötaulujen toimittajia. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy sopiva ratkaisu jokaisen yrityksen ja joukkoliikenteen valovoimaiseen näkyvyystarpeeseen. Tuotemerkkejämme ovat mm. Eberspächer Sütrak linja-autoilmastointi, Mobitec linjakilvet, Poltech informaationäytöt, Derovis kameravalvontajärjestelmät ja Fogmaker palonsammutusjärjestelmät.


Tuote bussien kameravalvonta


Toreniuksen Liikenne Oy - HELSINKI

Tilausajoja, linja-autoliikennettä, tilausliikennettä

Toreniuksen Liikenne Oy on rekisteröitynyt matkanjärjestäjä (nr 95/95/MJ). Meillä on vuosikymmenten kokemus laadukkaiden ryhmämatkojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Tilausajopalvelullamme on tieto parhaista kohteista, taukopaikoista ja kyky suunnitella aikataulut sopiviksi. Hoidamme tarvittaessa myös kaikki matkaan liittyvät varaukset ja palvelut.


Palvelu bussiliikenne


Lyttylän Liikenne Oy - PORI

Linja-autoliikennettä, tilauslinja-autoja

Lyttylän Liikenteeltä luotettavaa tilausajoa vuosikymmenten kokemuksella. Palvelemme asiakkaitamme tilausajoasioissa nykyaikaisilla ja siisteillä busseillamme. Löydätte kalustostamme kuvallista tietoa kotisivuiltamme. Käytössänne ovat ovat ammattitaitoiset kuljettajamme, jotka takaavat matkanne viihtyvyyden. Markkina-alueemme on Pori, Rauma ja Satakunta.


Palvelu linja-auton vuokrausta


Lehtimäen Liikenne Oy - NASTOLA

Linja-autoliikennettä

Lehtimäen Liikenne tarjoaa laadukasta ja monipuolista tilausajo-palvelua Päijät-Hämeen, Pääkaupunkiseudun ja koko eteläisen Suomen alueella. Lehtimäen Liikenne on perheyritys ja se on perustettu vuonna 1932. Tasokas ja uusi bussikalusto (16 -66 paikkaa) on laaja, busseja on yli neljäkymmentä. Niistä löytyy sopiva kulloiseenkin tarpeeseen. Kokousbussissa voi aloittaa kokouksen jo matkalla. Tilausajojen tunnettu laatu syntyy vuosikymmenten kokemuksesta, palvelunhaluisista ammattikuljettajista, laa


Hakusana busseja, bussiliikenne, bussi, linja-auto


Pikakuljetus Rovaniemi Oy - ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilausajoja, kuljetusliike

Olemme Rovaniemeläinen linja-autoalan yritys. Linja-autot ajavat paikallisliikennettä Rovaniemen kaupungin alueella. Linjat ajavat arkipäivisin myös Rovaniemeltä Ivaloon ja Sodankylään. Luotettavaa ja palvelevaa tilauskuljetusta määränpäähän katsomatta. Myös kiertoajelut lapissa sekä tilataksipalvelut 1+8 sekä 1+16 paikkaisilla invavarusteisilla autolla.


Hakusana linja-autoliikenne


Pertunmaan Linjaliikenne Ky - PERTUNMAA

Tilausajoja, linja-autoliikennettä

Luotettavaa tilausajo- ja linja-autoliikennepalvelua joka säällä alkaen vuodesta 2001. Tilausajoliikenteessä on käytettävissä kaksi 50 paikkaista sekä yksi 25 paikkainen ja yksi 17 paikkainen bussi. Mukavuusvarusteina kaikissa 50 paikkaisissa autoissa on mm. videot ja wc:t. Soita ja kysy palveluistamme. Lisätietoa löydät kotisivulinkin kautta!


Palvelu bussiliikenne
Työvälineet bussi, linja-auto


Busstrafik Widjeskog - Linja-autoliikenne Widjeskog - SMÅBÖNDERS

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilausajoja

Yrityksellämme on tilausajoihin 19-54 - paikkaisia linja-autoja. Tämän lisäksi yrityksellä on linja-liikennettä Teerijärvelle, Kruunupyyhyn ja Kokkolaan. Tilausajomme palvelee koko Vaasan seudulla.
Aaro E. Mäkelä Oy - VANHAKYLÄ

Tilausajoja

Monitaitoinen satavuotias. Perheyrityksen rehti henki kulkee mukana Mäkelän matkoilla: henkilökuntamme palvelee alusta loppuun asti miellyttävästi ja turvallisesti.


Palvelu linja-autoliikenne, invavarusteinen linja-auto


Automaalaamo Saarela - KANGASALA AS

Suomen Yrittäjien jäsen

Automaalaamo

AUTOMAALAAMO SAARELA Automaalaamo Saarela Ky Sijaitsee Kangasalan aseman teollisuusalueella. Yritys aloitti toimintansa vuonna 1986.


Palvelu linja-autojen maalaus


Kemin Liikenne Oy - Tilausajot ja tilausliikenne - KEMI

Linja-autoja, tilausajoja

Tilausliikennettä Kemistä, hyppää kyytiin! Tilausajot, räätälöidyt konsertti- ja lomamatkat sekä kylpylälomat Tallinnaan ja Pärnuun. Tilausajoa ja matkoja turistibussilla Suomi, Pohjoismaat, Eurooppa, Viro ja Venäjä alueilla. Avustamme Teitä kaikissa matkaanne koskevissa järjestelyissä ja suunnittelemme matkan toivomustenne mukaan: ryhmämatkat, ulkomaanmatkat, kylpylälomat, hotelli varaukset, ohjelmapalvelut ja eri tilaisuudet. Katso linja-auto kalustomme ja matkakohteet verkkosivultamme.


Työtapa linja-autoliikenne, linja auto
Työvälineet turistivarusteltu linja-auto
Tuote puretut bussin osat
Yhteyshenkilö Linja-auto