72 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 20

JPS-Kuljetus Oy Suomussalmen Jätekuljetus Oy - SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Jätehuoltoa, kierrätystä

Jätekuljetuksen palveluita ovat roska-astioiden tyhjennys ja myynti. Jäteastiat tyhjennetään asiakkaan toiveiden mukaan. Hoidamme arkistojesi tuhoamisen luotettavasti ja nopeasti. Tarvittaessa noudamme tuhottavan materiaalin. Vuokraamme vaihtolavat, nosturiautoamme voidaan käyttää mm. henkilönostamiseen ja rakennuspalveluihin ja suurien tavaramäärien nostamiseen.Kierrätämme rakennustarvikkeet, noudamme rakennusjätteet ja toimitamme tarvittaessa vaihtolavan rakennu


Palvelu Kuljetukset, Vaihtolava kuljetus, Vaihtolavan vuokrausta Suomussalmi


Kuljetusliike Rahikkala Oy - JYVÄSKYLÄ

Kuljetusliike, maarakennusta

Kuljetusliike Rahikkala Oy - Kuljetukset, maanrakennustyöt, nosturiautokuljetukset ja trukkipalvelut kaiken kattavasti Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella. Toimintavarmuutemme ja palvelumme laatu perustuu yli neljän vuosikymmenen kokemukseen sekä tarkkaan toiminnanvalvontaan. Sopimusajot. Lumenajo ja kuormaus talvisin. Toimimme pääsääntöisesti sopimusasiakkaidemme kanssa, mutta palvelemme myös yksityisasiakkaita mahdollisuuksien mukaan.


Sähköposti kuljetusliike@rahikkala.fi
Palvelu vaihtolava


Raision-Naantalin KTK Oy - RAISIO

Kuljetusliike, maarakennusliike

Raision-Naantalin KTK Oy - Kuljetusalan palveluja asiakaslähtöisesti ja asiakkaiden ehdoilla niin yksityisille kuini suuryrityksillekin. Toiminta-alueenamme on pääsääntöisesti Länsi-Suomi, mutta kuljetamme myös koko Suomen alueelle. Raision-Naantalin KTK on yksityisten yrittäjien omistama kuljetuskeskus. Monipuolisen kaluston ansiosta pystymme tarjoamaan kuljetukset niin pieniin kuin suuriinkin kokonaisuuksiin. Olemme tavoitettavissa mihin aikaan päivästä tahansa.


Hakusana vaihtolavan vuokraus, lämpösäädellyt kuljetukset, kuljetuspalvelu, veneiden kuljetukset , roskalava, pelletin kuljetus, lumen pois kuljetus


Kuljetusliike Virtanen Isto Oy - RAISIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetusliike, vaihtolavoja

Kuljetusliike Isto Virtanen - Vaihtolavat, maansiirtokuljetukset sekä sepeli-, hiekka- ja multatoimitukset Raisio, Turku ja Varsinais-Suomi. Maa-ainesten toimitus kuorma-autoilla tai kasettiyhdistelmällä. Kuljetuspalvelut ammattitaidolla ja lähes 30 vuoden kokemuksella. Hoidamme sopimuskuljetukset, kappaletavarakuljetukset, vaihtolavakuljetukset, maansiirrot, elintarvikekuljetukset, kylmä ja pakastekuljetukset sekä jakelukuljetukset Varsinais-Suomen alueella: Isto Virtanen - 040 556 7866.


Sähköposti isto.virtanen.kuljetusliike@dnainternet.net
Hakusana sepelin kuljetus, roskalavat Varsinais-Suomi, maa-aines kuljetukset Varsinais-Suomi, vaihtolavat Varsinais-Suomi
Palvelu vaihtolavojen vuokraus TURKU, elintarvikkeiden kuljetukset, koneiden kuljetukset täysperävaunulavetilla, kuljetuspalvelut
Yhteyshenkilö Vaihtolavat Raisio ja Turku alueella


Kaivuu ja kuljetus P & T Mäkelä - RÖÖLÄ

Maansiirtoa, maarakennusta

Kaivuu ja Kuljetus P & T Mäkelä on maanrakennus- ja maansiirtoalan täyden palvelun yritys. Monipuolisella ja nykyaikaisella alan kalustolla teemme mittavatkin maanrakentamisen urakat. Teemme rakennusten pohjien kaivuut, kunnallistekniset kaivuut ja teiden pohjatyöt. Meiltä myös kaikki maa-aineskuljetukset, sorat ja sepelit kasettilava-autolla. Tarjoamme myös lavettikuljetukset, vaihto- ja roskalavakuljetukset. Talvikaudella suoritamme teiden sekä piha-alueiden auraukset ja hiekoitukset.


Palvelu roskalava, vaihtolava


Kuljetus Laurikkala Oy - LIMINKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetusliike, maansiirtoa, maarakennusta

Hoidamme maa-ainesten sekä kiviainesten myynnin ja kuljetukset sekä raakapuun puukuljetukset sopimuskuljetuksena pääasiassa Oulun ja Pohjois-Suomen alueella. Maa-aineskuljetuksiin kuuluvat murskeet, multa, sepelit ja hiekat. Lisäksi mullan, hiekan ja hakkeen seulontatyöt. Otetaan vastaan maa-ainesten varastointialueelle purkupuut, kannot, betoni ja asfaltti. Soita ja kysy lisää!


Hakusana metelliromujen kuljetus
Palvelu vaihtolavan vuokraus, romujen kuljetus, kuljetuspalvelu, maa-aines kuljetukset
Aihepiiri kuljetusalan yritykset


KTK-TORNIO OY - TORNIO

KTK-keskuksena toimitamme kaikenlaisia kuljetuspalveluja. Kauttamme myös maansiirrossa tarvittavat koneet esim. pyöräkuormaajat. Asiakkaitamme ovat kunnat, valtio, yritykset ja yhteisöt kautta Suomen.


Palvelu roskalava, kuljetus, vaihtolava


Kuljetus Nokkanen Oy - KUUSANKOSKI

Kuljetus Nokkanen Oy on vuonna 1975 perustettu kuljetusalan yritys joka tarjoaa raskas- ja erikoiskuljetuspalvelua yli 30 vuoden kokemuksella. Palvelemme koko Suomen alueella sekä Venäjällä, Pohjoismaissa että Baltian maissa. TIR Carnet - oikeudet. Myös venenostot, talopakettikasaukset, asfalttiasemien purku- sekä asennusnostot, nostokehikkotoiminta jne..


Palvelu vaihtolava, ylikorkeat kuljetukset, ylileveät kuljetukset, kuljetusliike


Kuljetus Rautiainen Oy - ENO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetusliike

Kuljetus Rautiainen Oy kuljettaa Pohjois-Karjalassa tavarat ja jätteen. Teemme kappaletavarakuljetukset ja jätehuollot luotettavasti yli 30 vuoden ammattitaidolla. Vuokraamme ja kuljetamme myös vaihtolavoja. Kun tarvitset apua jätekeräykseen tai siirtolavaa pihan siivouksessa, ota yhteyttä! Palvelemme niin yrityksiä kuin yksityisiä asiakkaita. Toimilaue: Pohjois-Karjala, Joensuu, Ylämylly, Lehmo, Reijola, Kontiolahti.


Palvelu vaihtolavan vuokraus Joensuu, roskalavan vuokraus Joensuu


Kuljetus L.Mälkki Ky - HÄMEENLINNA

Kalusteiden vuokrausta

Kuljetus L Mälkki Oy tarjoaa monipuoliset nostopalvelut ja kuljetuspalvelut ammattitaidolla Hämeenlinnan alueella. Vuokraamme esiintymislavat, juhlateltat, kalusteita, grillit, valaisimet, lipputangot ja wc-vaunut ym. Kuljetus L Mälkki Oy tarjoaa monipuolisia nostopalveluita ja kuljetuspalveluita vankalla ammattitaidolla Hämeenlinnan alueella.


Palvelu kuljetusliikkeet, vaihtolavat


Kosken Kuljetus Ky - HÄMEENKOSKI

Kosken Kuljetus Ky tyhjentää jäteastiat, lokasäiliöt ja roskalavat sekä tarjoaa muita palveluja Hämeenkoski-Hollola-Lahti alueella.


Hakusana roskalavat, vaihtolavat


Lehto & Jylhä Oy - VANTAA

Yrityksemme tarjoaa joustavia, tehokkaita ja edullisia vaihtolavapalveluita. Toimitamme roska-, talkoo- ja jätelavat niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityisille asiakkaillekin. Palveluihimme kuuluvat myös koneiden ja koneen osien kuljetus, maan- ja lumensiirto, sekä multa- ja kiviaineskuljetukset. Toteutamme myös muut vaihtolavaa vaativat toimeksiannot ota yhteyttä ja kysy lisää!


Hakusana koneiden kuljetukset, roskalava, vaihtolava, roskalavat, kuljetukset, kiviaines kuljetus, kuljetusliike, koneiden kuljetus, koneiden kuljetuksia, kiviaines kuljetuksia


Kaivuu & Kuljetus Saarinen Oy - NAUVO

Maarakennusta

Kaivuu & Kuljetus Saarinen Oy - Kattavat maarakennus- sekä kuljetuspalvelut Turun seudulla. Palveluitamme ovat: kaivinkonetyöt, piharakentaminen, salaojitukset, talojen pohjat, tienpohjat, kunnallistekniset työt, louhintatyöt, purkutyöt, putkiasennukset, laituripaalutukset sekä hiekkarannan teko. Kauttamme myös piha- ja puutarhasuunnittelu, kivetykset (liuskekivet, muurikivet, betonilaatat), siirtonurmikko, kuntta. Toimitamme kaikki tarvittavat maa-ainekset pihan ja puutarhan rakentamiseen.


Hakusana vaihtolavan vuokraus
Yhteyshenkilö Kaivuu & Kuljetus Saarinen Oy: Bobi Saarinen, Kaivuu & Kuljetus Saarinen Oy: Johnny Saarinen , Kaivuu & Kuljetus Saarinen Oy


Nosto ja Kuljetus Jani Rantanen - LEMPÄÄLÄ

Erilaiset vaihtolavakuljetukset sekä henkilönostot nosturilla varustetulla vaihtolavakuorma-autolla pääasiassa Pirkanmaan alueella mutta myös muualla Suomessa. SOITA JA KYSY LISÄÄ KULJETUS- JA NOSTOPALVELUISTAMME!


Työtapa kuljetusliike
Palvelu vaihtolava, roskalavat


SAARELA EERO ANTERO - LAITILA

Toimitan mailtani kuiviketurvetta 15 kuution traktorin perävaunulla navettoihin, hevostalleille ja nautakarjan kasvattamoihin. Toimitus suoraan pihalle tuotuna lähialueilla. Turve on monikäyttöistä - kuivikkeeksi, maanparannukseen, nurmikon perustamiseen, maisemointiin. Autoilijoille pyrin järjestämään aumalla kuormauspäiviä. Toimimme koko Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Tarjouspyynnöt ja tiedustelut sähköpostitse tai puhelimella.


Palvelu irtoturpeen kuljetukset
Työvälineet vaihtolava


Nosto ja Kuljetus J Alalahti Oy - LAUTIOSAARI

Nosto ja Kuljetus J. Alalahti Oy - nosto-, kuljetus ja vaihtolavapalvelut Kemi, Keminmaa, Tornio alueella. Vaihtolavojen vuokraus yksityisille ja yrityksille. Tuomme lavan työmaallesi tai tontillesi sovittuna aikana ja noudamme pois, kun lava on täynnä. Tarjoamme kuljetus ja nostopalveluita. Kalustoesittely ja lisää tietoa palveluistamme verkkosivuilla.


Aihepiiri vaihtolavojen vuokraus


Kuljetus Oy Pekka Peltonen - HELSINKI

Kuljetus Oy Pekka Peltonen tarjoaa kuljetus- ja maanrakennuspalvelut monen vuoden ammattitaidolla pääkaupunkiseudulla. Toimitamme myös maa-aineksia. Soita ja kysy meiltä lisää!


Hakusana vaihtolava, vaihtolavat, kuljetusliikkeitä, kuljetuspalveluja, kuljetusliikkeet


M Rusko Ky - RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

M Rusko Ky hoitaa omakotitalojen jätekuljetuksia koskien kotitalousjätteet, roskakuljetukset ja jätehuoltoa, sekä vuokraa vaihtolavoja rakennustyömaille. Kalustoomme kuuluu kuorma-auto nosturilla jolla hoidamme nostopalveluita. Toimimme Raahen aluella ja lähikunnissa.


Palvelu vaihtolavoja, kuljetukset


Nostokuljetus Jyrki Partinen - IMATRA

Kuorma-autoilija Jyrki Partinen - Vahvalla alan ammattitaidolla ja yli 30 vuoden tuomalla kokemuksella nosturipalvelut sekä kappaletavarakuljetukset. Lisäksi henkilökorityöt sekä siirtolavat. Toimin pääsääntöisesti Imatran sekä Etelä-Karjalan alueella. Toimin pääsääntöisesti Imatran sekä Etelä-Karjalan alueella.


Hakusana kuljetuspalvelu, kuljetusliike, vaihtolava


Nosto ja kuljetuspalvelut A Röman - JÄMSÄ

Kuljetusliike

Kun tarvitset nostopalveluita tai kuljetuspalveluita niin ota yhteyttä alan ammattilaiseen. Soita ja kysy lisää.


Palvelu Vaihtolavat