Opasinfo

Suomen Kuljetusopas on kuljetusalan valtakunnallinen tietopalvelu internetissä. Yrityksenä voitte hyödyntää opastavan median tehon yrityshakemistossa.

  • yrityshakemisto sisältää kuljetusalan yritykset yhteystietoineen
  • hakemistoa käyttävät sekä yksityishenkilöt että yritykset etsiessään palveluita, tuotteita tai yrityksiä

Näkyvyyspaketin hyödyt yritykselle

Yritystiedot julkaistaan samalla kertaa valtakunnallisesti Suomen Yritysoppaan, Suomen Kaupunkioppaan ja alakohtaisen toimialaoppaan sekä paikallisen kaupunkioppaan yrityshakemistossa. Saavutatte täyden hyödyn näkymällä aina oikealle kohderyhmälle suunnatussa täsmämediassa.

  • Kattava näkyvyys – Monikanavaisuus maksimoi verkkonäkyvyyden
  • Tehokas – Oppailla tarkasti fokusoidut kohderyhmät
  • Näyttävä – Oppaiden viimeistelty ulkoasu tukee markkinointia ja yritysimagoa
  • Optimoitu – Toimialaotsikointi ja näyttävyys tukevat yritysten löytymistä
  • Joustava – Yritystiedot ja palvelupaketin voi mitoittaa tarpeen mukaan
  • Älykkäästi suomalainen – Suomen kieltä tulkitseva Älyhaku™-hakukone

Opaskokonaisuus lyhyesti

Suomen Kuljetusopas kuuluu Opasmedia Oy:n julkaisemiin sähköisiin opastietopalveluihin. Tutustukaa opaskokonaisuuteen Opasmedian verkkosivuilla.

Yritysoppaat ovat toimialoille kohdennettuja tietopalveluita, jotka sisältävät yrityshakemiston. Oppaat on nimetty alan mukaan ja niissä on aiheeseen liittyvää yleishyödyllistä tietoa. Lisätietoa yritysoppaista.

Kaupunkioppaat ovat kaupunkien, kuntien sekä paikallisen elinkeinoelämän kanssa yhteistyössä toteutettuja tietopalveluita. Oppaat sisältävät yrityshakemiston sekä paikallistietoa matkailusta ja julkisista palveluista. Lisätietoa kaupunkioppaista.

Tieto-oppaat ovat yleishyödyllisiä tietopalveluita, jotka luovat lisäarvoa opaskokonaisuuteen. Oppaat käsittelevät teeman ympärille rajattuja aiheita, kuten tv-ohjelmia tai ensiapua. Tieto-oppaat on toteutettu yhdessä alan ammattilaisten ja asiantuntijoiden kanssa. Lisätietoa tieto-oppaista.

Verkkokaupat ovat kuluttajille suunnattuja osto-oppaita, joista voi suoraa ostaa tuotteita. Oppaat käsittelevät teeman ympärille rajattuja aiheita, kuten elokuvia tai videopelejä. Lisätietoa verkkokaupoista.

Mediatiedot
Mainospalvelut esittelyssä
Näkyvyyspaketit
Hakemistosta yrityksenne löydetään avainsanoilla
Opasinfo
Tietoa oppaasta ja kohderyhmästä

Mediamyynti

Opasmedia Oy
Sumeliuksenkatu 18 B, 3. krs
33100 TAMPERE

Puhelin 010 328 7900
Telefax (03) 349 1490
asiakaspalvelu@smartcontext.fi

Paikalliskonttorit